dilluns, 9 de març del 2009

Visita per Gandesa



El passat 9 de Febrer, els alumnes de 2n d’ESO vam anar a fe una volta per Gandesa per veure diferents edificis importants i per saber una mica més en que consistien,son: El jutjat, Servei Educatiu, La parada de l’autocar, l’Antiga Caserna de la Guardia Civil, La biblioteca nova, l’escola agraria, la delegació del departament d’agricultura i la cooperativa.

Quan vam sortir de l’IES vam anar cap al jutjat, uns pocs metres més avall de l’IES, es un edifici molt important, ja que no hi ha cap altre jutjat per la zona. Davant mateix es situa el Servei Educatiu, on antigament era la Creu Roja.
Seguidament vam passar per davant de el CAP i vam continua fins a l’estació de autocars, on vam estar una estona mirant quan autocars sortien al dia.
Molt a prop de l’estació de autocars es troba l’antiga caserna de la Guardià Civil que ara ja no esta en funcionament, ja que han edificat un altre edifici per més seguritat.
També sa edificat nova la Biblioteca, un edifici bastant gran i molt ben fet. En front de la Biblioteca es troba la Escola Agrícola i la Delegació del departament de l’agricultura.

Finalment vam anar a la Cooperativa, allí la mestra ens va fe una explicació bàsica del seu funcionament, i ens vam fixa molt amb les columnes que aguantaven el sostre, ja que tenien forma de tronc de arbre. Tot seguit vam entra dins el lloc on estan totes les bombones plenes amb vi, vam pujar al segon pis amb bastant mal estat, i al baixar ens va explica com premsaven el vi. Tot seguit vam tornar cap a l’IES.

La nostra opinió personal es la següent, va estar prou bé, ja que poques vegades vas a visitar llocs o edificis tant importants per la Terra Alta. Ens va agradar molt tot, i vam aprendre llocs nous que podem visitar, i ara podrem aconsellar per anar-hi a veure i que gaudeixin de la Terra Alta.

Sandra Ramos Margalef
Aleix Ferrer Pujol


2nB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada