dilluns, 4 de maig del 2009

visita al Consell Comarcal


El passat dilluns 23 de març, els alumnes del crèdit "Sortim de l'IES"vam anar a fer una visita al Consell Comarcal de la Terra Alta. I vam tenir que anar perquè la professora ja la tenia prevista amb l'altre grup i no poder dir que no i per això i vam anar.

A l'hora de la classe ens vam dirigir cap allí, quan vam arribar ens esperaven la secretaria del president del Consell, la visita ena la va explicar el gerent. Al cap d'uns minuts d'estar allí el gerent ens va explicar per que era una Institució de govern administrativa referent a la Terra Alta, desprès ens va anant ensenyant els diferents despatxos on cada un tenia una funció com per exemple: La secretaria és administratiu, la tècnica de normalització que ensenyava el català, el sistema de reg, turisme, serveis socials que donaven assistència a la gent gran perquè no estiguessin desatesos.

Quan vam acabar de fer la visita per dintre el Sr. president Pere Martí ens va portar a la sala de plens, allí ens vam assentar a la taula, el president ens va explicar el que feia ella i desprès li vam anar fent preguntes.
Aquesta sortida va ser interessant perquè ens va bé saber conèixer el que hi fan allí, aquesta excursió és profitosa i suposo que les altres també ho seran , i divertides.



Tània Bosque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada